Mouse pointer visible in routing screen (black cross)

Forums Forums dLive Forums dLive troubleshooting Mouse pointer visible in routing screen (black cross)

This topic contains 7 replies, has 7 voices, and was last updated by Profile photo of Wolfgang Wolfgang 1 month ago.

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #66040
    Profile photo of SSF
    SSF
    Participant

    Hello guys,
    in sotware version V1.60 an V1.61 are 2 Mouse Pointers visible in routing screen.
    When “Virtual Soundcheck” is active a black cross is visible some screens (Routing, Home Screen)

    C2500 – CDM48
    Dante card is mounted in C2500 surface.

    Greets
    Thorsten

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    #66053
    Profile photo of trito4kiwww
    trito4kiwww
    Participant

    Hello! I have this problem too. When i activated 5.1 mode.
    I even connected my mouse and it worked. )
    Whether it is necessary to be worried?
    My system: C2500 – CDM32.

    #66074
    Profile photo of Wolfgang
    Wolfgang
    Participant

    Hello, I also saw the black cross for a moment, but I didn’t know when it appeared. I think it was in the scene window.

    my system:
    DM32 – S3000 – M-MADI, M-Dante, IP8 and DX168

    #66105
    Profile photo of scruffyd
    scruffyd
    Participant

    This is clearly a bug. Has any body tried to deactivate it with a USB keyboard and F10 or F11?

    #66272
    Profile photo of Michael
    Michael
    Participant

    I’ve seen this as well. It seems like the Linux cursor sneaks through at times. Every now and then a touch on the touchscreen leaves an x behind.

    #66776
    Profile photo of Maurits Thiel
    Maurits Thiel
    Participant

    +1, also getting this.
    On both my systems:
    C2500
    CDM32
    S5000
    DM64
    DX32

    in all configurations

    #66779

    Yeah, showing up for us in 1.61 on both our consoles too. More of an annoyance than anything, but on the bright side: you darn well know where you just touched the screen.

    #66787
    Profile photo of Wolfgang
    Wolfgang
    Participant

    I haven’t had the phenomenon with 1.61 lately.

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)

You must be logged in to reply to this topic.